Förutom mina olika sponsorer är en förutsättning, för att över huvud taget kunna hålla på med bilracing är att det finns många hyggliga och engagerade människor, som på olika sätt ställer upp med sin kunskap eller sitt arbete.

I den närmsta kretsen finns förstås pappa Håkan, mamma Aina, storasyster Susanne och min farbror Ebbe. Eftersom Magnus Berntsson, som har hängt med oss i flera år inte har möjlighet att vara med på alla racen i år har vi gjort en liten förändring av "bemanningen" vid racedagarna.
Vi hälsar därför två nya mekaniker välkomna i gänget, Leif Johansson och Ebbe Gardelin.
Leif och Ebbe kommer att dela på rollen som racemekaninker vid de tävlingar Magnus inte har möjlighet att komma till.

Magnus har själv tävlat med racersportvagn och formelbil. Han har jobbat med de flesta fordon, från Toyota Corolla till grävmaskiner. Magnus är något av bilteknikens "tusenkonstnär". Han verkar följa mottot, "problem löser vi mé samma, underverk kan ta nån halvtimma… eller så"
Leif och Ebbe är inga nybörjare precis. Båda nyblivna pensionärer, båda har jobbat med bilar och teknik under största delen av sitt yrkesliv.
Ebbe har dessutom, tävlat själv med såväl standardvagn som formelbil under 70-talet.

Andra som betyder mycket och på olika sätt bidrar med material eller arbeten är
Dag på Kalmar Tank & Smide, Jörgen på Bribo i Nybro, Ove på Spinova i Torsås, Patrik på Ölands billackering i Kalmar, Joakim på Bildväxlarna i Kalmar och Kristian på Däck City i Nybro.

Fatta vad alla dessa skickliga yrkesmänniskor betyder för mej och mitt tävlande. Ovärderligt…

Teamet


Många goda krafter krävs för att det ska funka...